Afbraakwerken

Heb je nood aan een specialist in afbraakwerken? Dan bent u bij Limbotech bij het juiste adres. Wij bieden een totaalservice voor alle mogelijke afbraakwerken. Alles is mogelijk: van een gehele tot een gedeeltelijke afbraak, alsook het strippen van gebouwen en asbestverwijdering.

Met onze algemene sloopwerken slopen we particuliere woningen, appartementsgebouwen,  en zelfs hele woonwijken. Ook voor industriële afbraakwerken kunt u ons contacteren.

  • afbraak van privéwoningen
  • afbraak van industriële gebouwen
  • afbraak na brand
  • strippen van gebouwen
  • verwijderen van zowel losse als vaste asbest
  • knippen en vergruizen van (gewapend) beton
Limbotech Afbraakwerken

Wij schakelen snel tussen alle facetten van de afbraakwerken. Dit is zeer efficient voor uw deadline.

Afbraakwerken

Een industriële hal afbreken? Een rijwoning midden in de stad slopen? Een brug laten slopen? De gebouw vanbinnen laten strippen?

Voor al je afbraakwerken bent u bij Limbotech bij het juiste adres. Wij voeren een correcte uitvoering binnen de vooropgestelde deadline.

 Je wilt je afbraakwerken uiteraard toevertrouwen aan een aannemer die werkt volgens de regels van de kunst. Daarom is onze VCA-certificering heel belangrijk voor ons. Zo weet jij dat wij volop inzetten op een veilige werkomgeving en gecertificeerde machines. Ook met asbest weten wij perfect wat we moeten doen. Zo hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

Adres

Limbotech, Koolmijnlaan 433/1,
3550 Heusden-Zolder

Telefoonnummer

+32 486 96 04 44

Email

info@limbotech.be