Elektriciteitswerken

Of u nu uw woning wilt, verbouwen, bouwen of verkopen. U bent bij Limbotech in elk geval bij het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van een nieuwbouwinstallatie, een volledige renovatie van uw bestaande installatie, of om ervoor te zorgen dat alles in orde is wanneer u uw woning van de hand doet.

Als we spreken over elektriciteit, dan hebben we het over de ruimste betekenis van het woord! Zo installeren we naast verlichting en verlichtingsarmaturen ook bewakingscamera’s, alarmen en elektrische verwarmingstoestellen.

  • Herstellingswerken aan uw elektriciteit
  • Elektriciteitswerken bij renovatie en nieuwbouw
  • Ventilatiesystemen
  • Snelle depannages, 24/7
  • Domotica
Limbotech Electriciteitswerken

Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak voor uw project of probleem. Samen zoeken we naar een vakkundige oplossing.

Vaste leveranciers, vaste kwaliteit

Elk project wordt op maat ontwikkeld. De mogelijkheden zijn bijzonder uitgebreid en worden aangeboden volgens uw wensen, noden én budgetten. Ons team realiseert steeds met hoge mate van vakmanschap kleine en grote opdrachten zonder probleem.

Wij beschikken over de knowhow en al onze werknemers zijn VCA gecertificeerd en opgeleid voor het installeren van kabeldraagsystemen, trekken van kabels voor alle doeleinden, plaatsen van elektrische kasten en aansluiten van de bekabeling op een veilige manier.

Adres

Limbotech, Koolmijnlaan 433/1,
3550 Heusden-Zolder

Telefoonnummer

+32 486 96 04 44

Email

info@limbotech.be