Vraag een gratis offerte aan voor betonboren

Wij streven er naar onze klanten goed te informeren met behulp van onze website en aan de hand van persoonlijk advies.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang vandaag nog een vrijblijvende offerte.

  Vul het onderstaande formulier in en ontvang vandaag nog een vrijblijvende offerte.

   Vraag een gratis offerte aan voor betonboren

   Wij streven er naar onze klanten goed te informeren met behulp van onze website en aan de hand van persoonlijk advies.

   Betonzaagwerk

   Indien we zaagwerken moeten doen in complexe situaties, gebruiken wij hiervoor onze handzaagmachines.

   Deze handzaagmachines hebben wij zowel elektrisch als op benzine. Gaande van kleine openingen of moeilijk bereikbare plaatsen. Deze machines gebruiken wij ook bij particulieren, bijvoorbeeld om een trapgat te maken in een bestaande woning.

   Diameter Betonboringen

   De door ons te maken doorvoeren met behulp van diamant- en/of hardmetaalboren, ronde gaten te maken van 8 mm tot en met 1000 mm. Grotere maten kunnen wij ook voor u boren, vraag ons naar de mogelijkheden.

   Onze expertise

   Gaten boren in steen, gewapend beton, natuursteen of asfalt moet altijd nauwkeurig gebeuren. Welk materiaal er ook geboord moet worden, de specialisten van Limbotech staan garant voor een nauwkeurige afwerking van uw project.

   Daarbij kunt u leunen op onze deskundig advies en jarenlange expertise . Wij boren efficient, vakkundig en nauwkeurig. U kunt ons inschakelen voor omgekeerd boren, omhoog boren of voor het boren in een speciale hoek. 

   Afhankelijk van de diameter en situatie ter plaatse boren wij elektrisch, hydraulisch of pneumatisch. Wij doen dit geluidsarm en trillingvrij. Voor het betonboren van grote gaten maken we gebruik van een statief.

   Met behulp van diamant- of hardmetaalboren maken wij ronde gaten van 8 mm tot en met 1000 mm. Onze boormotoren worden elektrisch, hydraulisch of pneumatisch aangedreven. Zo kunnen wij ook werken in EX-zones.

    

   Enkele Reviews

   “Zeer makkelijk. Afspraken werden professioneel en vlot georganiseerd en nagekomen door betrokken partners. Kreeg antwoorden op al mijn vragen. Aangename ervaring !” Valerie Timmermans

   Goede assistentie bij het samenstellen van mijn zonnesysteem, enige foto’s en maten doorgegeven was voldoende voor een gespecificeerd legplan.

   Mark Vanijsel

   Perfecte service, kwalitatief goede panelen en van a tot z het hele proces goed uitgelegd…alles wat iemand zoekt. ik beveel hun zeker aan.

   Jeroen Haegens

   Adres

   Limbotech, Koolmijnlaan 433/1,
   3550 Heusden-Zolder

   Telefoonnummer

   +32 486 96 04 44

   Email

   info@limbotech.be