Vraag een gratis offerte aan voor zonnepanelen

Wij streven er naar onze klanten goed te informeren met behulp van onze website en aan de hand van persoonlijk advies.

Vul onderstaand formulier in om ons een beeld te geven van uw wensen en woonsituatie.

  Ontvang in 2 uur een offerte

   Vraag een gratis offerte aan

   Wij streven er naar onze klanten goed te informeren met behulp van onze website en aan de hand van persoonlijk advies..

   Doe het zelf

   Wat moet U doen?

   • Zonnepanelen monteren op het dak
   • Solarkabel vasthangen aan zonnepanelen en klaarleggen naar omvormer
   • Omvormer op de juiste plek monteren
   • Solarkabels aansluiten aan de omvormer
   • Omvormer aansluiten aan een aparte automaat in de zekeringskast
   • Installatie laten keuren door een erkende keurder

    

   Wat doet Limbotech?

   • Leveren van uw pakket
   • Ondersteuning en advies

   Zonne-energie moet algemeen toegankelijk worden

   Limbotech verkoopt fotovoltaïsch materiaal (zonnepanelen, zonne-omvormers en zonnebatterijen) in Nederland en België en in de rest van Europa tegen de meest concurrerende tarieven. De online shop biedt toonaangevende en erkende merken, alsook alle benodigde apparatuur.

   Vaak Gestelde
   Vragen

   Als u investeert in zonne-energie heeft u allerlei vragen. Hiernaast vindt u een overzicht van de meest voorkomende vragen en zijn antwoorden. Wel zo handig.
   Wat zijn de beste zonnepanelen?
   Uit meerdere testen is gebleken dat er niet echt een specifiek verschil is tussen de monokristallijn en de polykristallijn zonnepanelen. De opbrengst en het rendement zijn nagenoeg aan elkaar gelijk. Het grootste verschil zit in het uiterlijk, doordat de monokristalijn zonnepanelen egaal van kleur (zwart) zijn worden deze over het algemeen het mooist gevonden.
   Hoe werkt het salderen van stroom?
   Als u op een bepaald moment meer stroom opwekt dan u verbruikt kunt u stroom terugleveren aan het net. Uw meter loopt dan terug. Dit wordt dan verrekend met de stroom die u verbruikt als er minder stroom wordt opgewekt. Dit noemen we salderen. Per 1 juli 2013 mag er onbeperkt gesaldeerd worden (alleen kleinverbruikers).
   Wat kosten zonnepanelen?
   Zonnepanelen schaft u aan inclusief de gehele installatie zoals omvormer en bevestigingsmateriaal. Ook dient de installatie uitgevoerd te worden met bijbehorende aanpassingen aan de groepenkast. Als u het grootste deel van uw stroom zelf wilt opwekken dan kost dat voor een gemiddeld huishouden van 4 personen circa € 5.000,-. Het is daarbij wel van belang dat u een geschikt dak heeft, liefst redelijk gericht op het zuiden en met zo min mogelijk schaduwobjecten.
   Zijn er subsidies bij de aanschaf van zonnepanelen of kan ik de BTW terugvorderen?
   De landelijke subsidieregeling bestaat niet meer. Wel zijn er lokale subsidies vanuit gemeentes. Overigens zijn zonnepanelen ook zonder subsidies rendabel. Helemaal als u bedenkt dat u de BTW kunt terugvorderen. De BTW op de aanschaf van de gehele installatie kunt u terugvorderen, ook als particulier. Na de terugvordering kunt u vragen om ontheffing van te betalen BTW over de gegenereerde stroom.
   Wat is een omvormer?
   De omvormer is een elektrisch apparaat dat in het geval van zonnepanelen de opgewekte gelijkstroom omzet in wisselstroom. Wisselstroom is wat je in je huis gebruikt. Een omvormer bepaald mede het rendement van de zonnepaneleninstallatie. Het is dus belangrijk dat deze van goede kwaliteit is.

   Het type omvormer dat wordt gebruikt om aan te sluiten aan je meterkast noemen ze een net-gekoppelde omvormer. Omdat deze aan het stroomnet van het huis gekoppeld is.

   Een stand-alone omvormer staat op zichzelf. Dit kan bijvoorbeeld van toepassing zijn bij een vakantiehuis waar geen stroomnet aanwezig is of bij een camper/caravan. De zonnepanelen worden dan gekoppeld aan de omvormer en extra energie wordt opgeslagen in bijvoorbeeld een accu of batterij.

   Enkele Reviews

   “Zeer makkelijk. Afspraken werden professioneel en vlot georganiseerd en nagekomen door betrokken partners. Kreeg antwoorden op al mijn vragen. Aangename ervaring !” Valerie Timmermans

   Goede assistentie bij het samenstellen van mijn zonnesysteem, enige foto’s en maten doorgegeven was voldoende voor een gespecificeerd legplan.

   Mark Vanijsel

   Perfecte service, kwalitatief goede panelen en van a tot z het hele proces goed uitgelegd…alles wat iemand zoekt. ik beveel hun zeker aan.

   Jeroen Haegens

   Adres

   Limbotech, Koolmijnlaan 433/1,
   3550 Heusden-Zolder

   Telefoonnummer

   +32 486 96 04 44

   Email

   info@limbotech.be